Home > Over HippoStar > Algemene informatie

Algemene informatie

HippoStar is het merk waaronder Arie Blok Animal Nutrition haar paardenvoeders op de markt brengt. Met een breed en diep assortiment is er voor ieder paard en iedere pony het geschikte voer. Paarden in de sport, in maneges, in de fokkerij, voor recreatie; met HippoStar producten is altijd het juiste rantsoen samen te stellen.

HippoStar paardenvoeders zijn er in vele soorten en varianten zoals geperste krachtvoeders, graanmengelingen, maar ook specialiteiten zoals muesli’s en voeders voor specifieke toepassingen. Een compleet overzicht en uitgebreide beschrijving vindt u in het keuzemenu onder Producten.

HippoStar heeft zich de laatste twintig jaar een stevige positie weten te verwerven op de paardenvoermarkt, omdat het merk staat voor kwaliteit. De kwaliteit wordt gewaarborgd door gebruik van uitsluitend hoogwaardige grondstoffen waarop een strenge ingangscontrole wordt toegepast. De premixen (vitaminen, mineralen en sporenelementen) worden in eigen beheer ontwikkeld. Tijdens het productieproces worden verschillende controles uitgevoerd en uiteraard wordt het eindproduct gecontroleerd op de vereiste gehalten en hard- en slijtvastheid van de brok. Externe controles worden uitgevoerd door gecertificeerde onderzoeksinstituten. Het productiebedrijf Arie Blok Nutrition is GMP+ international en HACCP gecertificeerd en moet derhalve aan zeer strenge kwaliteitseisen voldoen. HippoStar doet veel aan onderzoek om haar kwaliteit steeds maar weer te verhogen.

Naast theorie spelen de ervaringen van gebruikers een grote rol. Zij werken iedere dag met paarden en kunnen de essentiële voederaspecten goed beoordelen en in kaart brengen. Zeer gerenommeerde mensen in de sport voeren reeds jarenlang HippoStar. De resultaten die zij behalen zijn genoegzaam bekend. Wilt u ook het beste voor uw paarden; voer dan HippoStar.

Back to Top